Friday 21 March 2014

O budove a izbách

   

                   Útulný rodinný penzión v zlatom srdci Slovenska

Vychutnajte si príjemné chvíle v krásnom prostredí Kremnických vrchov a načerpajte nové sily v našom nevšednom penzióne s krásnym výhľadom na unikátnu okolitú prírodu.


Budova penziónu je postavená v bavorskom alpskom štýle a pripomína významné obdobie našej histórie úzko spojené s banskými činnosťami na tomto území.

Pohľad na penzión pri príjazde.
Máme pre Vás k dispozícii parkovacie miesta priamo pred penziónom.
V prípade potreby Vám poskytneme aj garážové státie pre Vaše autíčko.





Nájdete u nás ubytovanie v 1 a 2- posteľových izbách či apartmánoch s možnosťou prísteľky. Izby sú vybavené voňavým dreveným nábytkom v zaujímavom vidieckom štýle. Každá izba je svojím interiérom originálna a okná izieb sa Vám dožičia krásny pohľad na okolitú prírodu.


Izby sú vybavené satelitným televízorom, chladničkou, podlahovým kúrením a internetom prostredníctvom wifi pripojenia. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s klasickou vaňou alebo sprchovacím kútom, sušičom na vlasy a veľkým zrkadlom nad umývadlom.


K dispozícii máme aj apartmánový byt pre rodiny i väčšie partie. Apartmán má 2 samostatné izby, kuchyňu, jedáleň, rozťahovaciu pohovku, veľký balkón, šatník pri vchode a v kúpeľni vaňu so sprchovacou stenou.
Apartmán je vhodne riešený pre rodinu s deťmi, nakoľko jedna izba je vybavená manželskou posteľou a druhá 2 oddelenými lôžkami s možnosťou dokonca aj dvoch prísteliek. Keďže je ešte aj pohovka roztiahnuteľná, zmestí sa sem až 8 ľudí. Tento počet je však už skôr pre partiu kamarátov, ktorým nižší komfort na prísteľkách určite nevadí.


Všetkých srdečne do nášho penziónu pozývame.

Viac informácii o možnostiach rezervácie nájdete na: www.stefanshof.sk

Alebo nás kontaktujte emailom: penzion@stefanshof.sk
či telefonicky: +421 45 6744097

Novinky a zaújimavosti si môžete prečítať aj na našom Facebooku

A budeme radi, keď nám prispejete Vašim názorom na Tripadvisor

No comments:

Post a Comment